Upptäck Gysinge Herrgård 16-17 augusti

Sensommarens skönaste mini-weekend. Fullt program med workshop på bussen, ölprovning, bad och bastu och god mat. All info i länken:

Njut av en underbar helg på
Gysinge Herrgård 16-17 augusti

Vandra i färnebofjärdensnaturreservat, slappna av i Gysinges utomhus naturspa och upplev en utav Sveriges vackraste herrgårdar från 1600talet.

Agenda för resan
(Med reservation för små justeringar)
Fredag 16 aug
Kl.13:30 avgår bussen ifrån Stockholms city, Vasagatan 1 (vi samlas utanför Royal Viking Hotel, vid dåligt väder inne i lobbyn)

På bussen blir det en lätt lunch inkl. dryck samt work-shop. Vi ankommer till Gysinge Herrgård ca 15:15

(Självklart går det bra att köra upp på egenhand ange det i anmälan)
Checka in i ett av Gysinges underbara Herrgårdsrum och njut utav herrgården, bastu, bad, vandring i egen takt. Vi samlas 18:00 för en ölprovning med vårt lokala bryggeri Gysinge Bryggerier. 19:45 intar vi en middag i restaurang Orangeriet.

Lördagen 17 aug
En härlig frukostbuffé serveras i Orangeriet.
09:00 Visning Gysinge Herrgård – Historien bakom Gysinge Bruk 10:00 Utcheckning
10:30 Vår granne, Äventyrsservice möter upp oss för att prova på en trevlig och rolig aktivitet i naturreservatet. 12:30 Serveras en lunch Orangeriet så att vi står oss under hemresan Kl. 14:00 avgår bussen. Vi beräknar ankomst Stockholm, Vasagatan 1, ca 15:45

Inbjudan och anmälan Gysinge Herrgård

Magdalena Höglund

VD & Grundare av nätverkethej@shemeetsevent.se+70705452195

Jag brinner för service och är kundupplevelseexpert. Lång erfarenhet inom hospitality och just det här med möten. Mina erfarenheter finns också inom försäljning och affärsutveckling. Strategiskt arbete, projektledning och förändringsarbete åtar jag mig gärna. De senaste åren har jag arbetat med förbättringsarbete, specialiserad på att kartlägga kundresan åt större företag och organisationer.

Kontakta mig om du vill vara en del av nätverket, ha hjälp att skapa möten i världsklass eller veta mer om hur jag jobbar som konsult.