Sök
  • Magdalena Höglund

She Meets Mansion Days- RETREAT & REFILL

Uppdaterad: jun 12

14-15 Augusti och 9-10 oktober (fre-lör, 2 hela dagar)

"Ledarskap, ekonomi och hållbarhet"

Välj mellan två tillfällen, boka in dig på sensommarens/ höstens mest intressanta helg!

Två fullspäckade dagar med tre föreläsningar/workshops, två tillfällen med träning,

härligt avkopplande spabad, fantastiska måltider och nätverksmingel- för dig med många kontaktytor i arbetet!

Preliminärt program

Fredag (ankomstdag start 09.00) Ledarskap, att leda genom andra. Heldagen vänder sig till dig som har flera kontaktytor och önskar fler verktyg för att lyckas i ditt arbete som Executive Assistants, HR Manager eller projektledare. Kan naturligt passa flera då vi alla i många avseenden, både privat och i arbetet har många kontaktytor och utmaningar att nå fram. Efter denna dag med både föreläsning och workshop kommer du känna dig tryggare i dig själv, ditt självledarskap och ditt förhållningssätt till andra.Vi njuter av härlig lunch och fika där det ges möjlighet att nätverka för att sedan checka in i de mysiga hotellrummen. Dagen avslutas med ett instruktörslett träningspass och stund i Thorestas härliga relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi. På kvällen bjuds det på en härlig middag med tillhörande utvalda viner.

Lördag: Vi startar dagen med ett instruktörslett yogapass och sedan gemensam frukost i Thorestas mysiga matsal. Förmiddagen startar vi upp med ett pass i konferenssalen tillsammans med vår PT i ekonomi som kommer att förändra ditt synsätt och ge dig det du behöver för att ta göra de förändringar du behöver för att ta kommandot över din plånbok. Vi avslutar med en timmes introduktion till aktiehandel. Därefter serveras en lunch och vi checkar ut ur våra hotellrum. Eftermiddagen spenderas med vår coach i hållbarhet och det handlar helt och hållet om dig, ditt mående och vad som får dig att må riktigt bra innan vi avrundar med en fika tillsammans innan avfärd. Under våra två dagar tillsammans är kunskap och nätverkande i fokus, inramat med en matupplevelse utöver det vanliga och lite skön träning på det! Vill du att din arbetsgivare skall finansiera kurserna så kan du få ett komplett underlag på utbildningarna av oss och vi kan fakturera företaget direkt.

DIN ELLER DIN ARBETSGIVARES INVESTERING: 2 DAGAR: (TBA)

VAD INGÅR? Tre utbildningstillfällen, ledarskap (1 dag), ekonomi(1/2 dag) samt hållbarhet (1/2 dag). Två träningstillfällen samt tillgång till relax/jacuzzi. Samtliga måltider under vistelsen, övernattning i fina dubbelrum som du delar med en vän, kollega eller annan deltagare (enkelrum mot tillägg).

Inom kort kommer mer info om föreläsare och hur du anmäler Frågor/intresseanmälan till hej@shemeetsevent.se

19 visningar

SHE MEETS EVENT Tel: +46 (0)70 545 2195 E-post: hej@shemeetsevent.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now